Vykradené hotelové pokoje

 

 
Policie žádá o pomoc při šetření dopravní nehody

 

 

 

S vozidlem zn. Ford Galaxy jel v úterý 3. února tohoto roku 37letý muž z Domažlic po silnici od Špičáku  na Hojsovu Stráž. Kolem 10.00 hodiny na zasněžené komunikaci nepřizpůsobil rychlost jízdy a při projíždění pravotočivé zatáčky dostal smyk a vyjel vlevo mimo komunikaci, kde se vozidlo převrátilo na střechu. Řidič se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,55 promile alkoholu. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření a odběru krve do zdravotnického zařízení. Na vozidle vznikla škoda 50 000 Kč, ke zranění osob nedošlo.

 

     Policisté žádají případné svědky uvedené dopravní nehody o podání Informací na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 (jinak linka “158”), nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

 

———————————————————————————————————————————————————————-

 

Věci za 50 000 zmizely včera z hotelových pokojů

Krádež věcí z hotelového pokoje byla oznámena v úterý 3. února ve večerních hodinách na obvodním oddělení v Sušici. V obci na Sušicku neznámý pachatel po sedmnácté hodině vnikl po vypáčení dveří z balkónu do dvou pokojů a odnesl přenosný počítač i s taškou, mobilní telefon, dámské hodinky a finanční hotovost. Celková škoda dosahuje padesát tisíc korun.

 

Boural, v krvi měl 1,73 promile

 

V neděli 1. února krátce po půlnoci se stala dopravní nehoda  v Dlouhé Vsi.  Jednapadesátiletý  řidič z Prahy,  za volantem  Š Octavia při projíždění levotočivé zatáčky vyjel vpravo a narazil doi zaparkovaného vozidla zn. Mercedes Benz. Po něhodě se snažil z místa ujet, ale pohotoví svědci mu v tom zabránili.  Na místě přivolaní policisté zjistili měřením, že muž  se na cetu posilňoval alkoholem – v dechu mu bylo naměřeno 1,73 promile alkoholu.  Viník nehody souhlasil  s lékařským vyšetřením a odběrem krve ve zdravotnickém zařízení v Sušici, kam byl převezen. Při nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob, ‘pouze’ k poškození majetku, muž kterému byl zadržen řidičský průkaz je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

Zaměřil se na pneumatiky – množství prořezaných pneumatik řeší policie v Nýrsku

          Na obvodním oddělení v Nýrsku přijali policisté oznámení o poškození pneumatik na různých vozidlech. Neznámý pachatel v Nýrsku v lokalitách na ulicích Jiráskova, K Zahradám, v sídlišti i na náměstí na zaparkovaných vozidlech prořízl 33 pneumatik. Přes dvacet poškozených majitelů vozidel oznámilo případ na policii a v pondělí přicházeli na oddělení další. Po pachateli policie intenzivně pátrá.
 

 

-p cr-