Dlouhoveská škola změní vedení

Základní škola a mateřská škola v Dlouhé Vsi hledá nového ředitele. Mgr. Kristina Popelová, která na tomto postu po léta působila, odchází na zasloužený odpočinek.

 

„Děkuji dosavadní paní ředitelce za práci, kterou pro dlouhoveskou školu odvedla a přeji jí pevné zdraví, spokojenost a klid, který si po létech strávených ve školství určitě zaslouží,“ poděkovala odcházející ředitelce starostka Dlouhé Vsi Ing. Ivana Vítovcová.

 

Písemné přihlášky, splňující následující podmínky konkurzu, mohou zájemci o pracovní pozici ředitele ZŠ a MŠ Dlouhá Ves adresovat na místní obecní úřad do konce dubna.

 

—————————————————————

Obec Dlouhá Ves

vyhlašuje

v samostatné působnosti jako zřizovatel škol a školských zařízení

 

KONKURZ

na obsazení pracovního místa ředitele Základní školy a mateřské školy Dlouhá Ves

 

Dlouhá Ves 107, 342 01 Sušice, IČO 606 10 760

 

Předpoklady pro výkon činnosti ředitele

Odpovídající pedagogické vzdělání a pedagogická praxe dle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, organizační a řídící schopnosti, znalost školské legislativy a souvisejících předpisů, znalost školské ekonomiky a souvisejících předpisů, občanská a morální bezúhonnost, dobrý zdravotní stav.

Předpokládaná doba výkonu činnosti ředitele školy/školského zařízení je 6 let.

 

Písemné přihlášky do konkurzu zašlete nejpozději do 30. 4. 2015 na adresu:

Obec Dlouhá Ves, Dlouhá Ves 155, 342 01 Sušice

 

Obálku nadepište „KONKURZ – NEOTVÍRAT“

 

K přihlášce doložte:

Úředně ověřené kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom a vysvědčení o státní závěrečné zkoušce), doklad o průběhu zaměstnání potvrzený posledním zaměstnavatelema délce pedagogické praxe, životopis (psaný vlastní rukou),koncepci rozvoje Základní školy a mateřské školy Dlouhá Ves (maximální rozsah 5 stran strojopisu), výpis z rejstříku trestů (ne starší půl roku) nebo doklad o jeho vyžádání, lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti uchazeče k výkonu vedoucí funkce.

 

 

Ing. Ivana Vítovcová

starostka obce