mapa

Discoples přispěje na okruh

CHARITATIVNÍ DISCOPLES 24. DUBNA 2015

 

V pátek 24. dubna 2015 jsme se společně dobře bavili již na čtvrtém charitativním Discoplese Občanského sdružení Stanislavy Chumanové v Městském kulturním středisku ve Vimperku.

 

 

 

Bezplatně zahráli diskžokejové Ivan Müller a Mirek Hokeš. Opravdu všechny překvapily svým vystoupením mažoretky Klapeto 3 pod vedením Mgr. Dany Kubíčkové. Předvedly perfektní taneční show Madagaskar, navíc bez nároku na odměnu. Všem jim velice děkujeme. Také děkujeme Městu Vimperk a pracovníkům MěKS za poskytnutí prostor a tiskárně S-Tisk za vytištění plakátů i všem médiím za zveřejnění upoutávek na naši akci. Díky patří i vimperským podnikatelům, kteří poskytli věcné výhry do „Dózy štěstí“.

 

 

 

Celkový výtěžek plesu je 13.569 Kč.

 

 

 

 

Tyto peníze budou jako vždy použity na naše charitativní projekty, o kterých vás budeme průběžně informovat. Všechny informace o naší činnosti naleznete na našem webu a na Facebooku.

 

Jednou z plánovaných akcí na které budou využity peníze získané z Discoplesu je HRABICKÝ OKRUH. Představujeme prezentaci Hrabického okruhu s instalací mobiliáře, jak jsme navrhli a odsouhlasili na zimní procházce spolu se vzdálenostmi důležitých bodů. Souhlas s vedením stezky po dnes již vyšlapané a používané cestičce nám už písemně dali všichni majitelé soukromých pozemků. 

 

 

 

 {gallery}vimperk/2015/duben/hrabice/{/gallery}