Další “hokejová“ výhra sušických

V dalším domácím zápase se čekalo, zda si áčko udrží kvalitní formu s jakou vstoupilo do krajského přeboru. Na programu čtvrtého kola bylo pošumavské derby se Svéradicemi. Cestu na stadion si našlo více než 400 diváků, kteří byli už v páté minutě svědky gólu hostí. To byl pro domácí borce trochu šok, jejich pokusy srovnat navíc dlouho vycházely naprázdno. Podařilo se to až gólem do šatny, když se trefil domácí kanonýr Kočí. Po přestávce už sušičtí neponechali nic náhodě a vzali otěže zápasu pevně do svých rukou. Po trefách Králíka a Szedmáka se dvakrát trefil i Vrhel a bylo rozhodnuto, Sušice zvítězila 5:1 a s náskokem jednoho bodu opanovala čelo tabulky.

 

SUŠICE – FK SVÉRADICE 5:1 (1:1)

 

Branky:45. Kočí Radek, 55. Králík Jaromír, 58. Szedmák Jakub, 77. a 88. Vrhel Miroslav – 5. Krejčiřík Stanislav .

Rozhodčí: Štökl Jiří – Homr Michal, Bína Roman

Diváků 411.

 

K dalšímu zápasu zajíždí sušické áčko v jasné roli favorita na hřiště předposledního Bolevce.

Zápas se hraje v sobotu 5.9. od 17.00.

 

Derby bylo na programu i ve 2. kole okresního přeboru, sušická rezerva se představila v Nezamyslicích. V utkání, které oba soupeři dohrávali v deseti lidech, se oba týmy rozešly smírně 1:1. V následném penaltovém rozstřelu lépe mířili domácí, kteří se díky rozdílovému bodu posunuli na první místo tabulky.

 

TJ NEZAMYSLICE – TJ SUŠICE B 1:1 (1:1) PK 5:4

 

Branky: 41. Jiřík Jan – 33. Varga Imrich.

Rozhodčí: Šmrha Miroslav ; ŽK 1:1; ČK 1:1

Diváků 70.

 

 

Sušičtí „celtics“ se ve druhém kole IV. třídy utkali venku s Kvaseticemi, kde v minulém ročníku prohráli. Ani v tomto zápase se jim nepodařilo zlomit domácí kouzlo a opět prohráli i když tentokrát nejtěsnějším rozdílem.

 

SOKOL KVASETICE – TJ SUŠICE C 1:0 (1:0)

 

Branky: 44. Ballý Michal.

Rozhodčí: Petličarovský Ivan ; ŽK 2:2

Diváků 50.

 

 

(doc)