Šumavanu Vimperk se o víkendu dařilo

I. A třída, sk. A muži

 

FC Dimmpl Mirovice – Šumavan Vimperk 0:2 (0:1), 6. Tischler, 63. Pankratz. 

Sestava: Hrubý, Pešek, Děd ml., Sedláček, Děd st., Pospíchal, Šíp, Tischler (80. Vondrášek), Málek, Pankratz (89. Bláha), Král (88. Blahout)

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

Na malém hřišti v Mirovicích se nám příliš nedaří a proto by jsme brali před tímto utkáním i bod za remízu. Od začátku jsme ale byli lepší a hned v 6. minutě jsme se ujali vedení po centru Krále na zadní tyč, kde skóroval Tischler. Poté jsme si vytvořili ještě další 3 dobré šance, kdy Král a Málek je ale bohužel pro nás neproměnili. Asi tak od 35. minuty začali přebírat iniciativu domácí, byli lepší a nás zatlačili ke své bráně. Tento tlak pokračoval i ve druhém poločase a domácí byli lepší. Asi po hodině hry jsme ale Pankratzem skórovali a zvýšili naše vedení, čímž jsme definitivně domácí srazili do kolen. I přes tlak domácích na konci prvního a na začátku druhého poločasu jsme vyhráli zaslouženě a za 3 body jsme velmi rádi. V příštím zápase hostíme Protivín, který ještě neztratil ani bod a bude to hodně náročné utkání. My se na něj ale co nejlépe připravíme a pokusíme se zase nějaký ten bodík urvat.

 

KP. starších žáků

 

 

Milevsko-Vimperk  1 – 2 (0-0)

 

strelci: Frček L.  2

 

 

 

sestava: Jaroš.M- Formánek J.,Uhlík M., Bízek V., Švarz M.- Chráštanský J.,Červený O.,Rod O., Matoušek V.-Frček L.,Koloušek T.

 

stridali: Matoušek M.

 

Celý zápas jsme se trápili a zahazovali jednu šanci za druhou.O povinné body jsme se nakonec strachovali až do konce utkání .