Nejlepší sportovci budou vyhlášeni 29. února

 Vyhlášení výsledků dalšího ročníku ankety Nejúspěšnější sportovec roku 2015 klatovského okresu, kterou pořádají společnost Sport Action s. r. o. ve spolupráci s Deníkem a Pošumavským sportovním sdružením, se uskuteční 29. února od 17 hodin v klatovském divadle.

  nejsportovec

V paletě nominovaných samozřejmě nechybí ani zástupci sušického sportu:

MLÁDEŽ – JEDNOTLIVCI

ANTONIE GALUŠKOVÁ, 14letá kanoistka KVS Sušice, první na mistrovství ČR žáků 2015, druhá na mistrovství ČR juniorů do 16 let, vítězka Evropského poháru 2015 v kategorii do 14 let, pro rok 2016 nominována do nejvyšší seniorské soutěže ČP seniorů.

 

BARBORA VLACHOVÁ, 14letá jezdkyně JK Jiřičná, 3. místo na mistrovství ČR v parkurovém skákání dětí a juniorů – družstva dětí, 1. místo na oblastním mistrovství v drezuře – děti, 2. místo na oblastním mistrovství ve skocích – děti, 1. místo v seriálu parkurových závodů Západočeská Jump Tour 2015 – děti , 1. místo v seriálu drezurních závodů Západočeská Dressage Tour 2015 – děti.

 

KATEŘINA SKYPALOVÁ, 16letá atletka, kladivářka TJ Sušice, mistryně ČR v hodu kladivem dorostenek, 3. místo na mistrovství ČR žen do 22 let. Ve 2. atletické lize žen zvítězila ve všech soutěžních kolech.

 

DOSPĚLÍ – JEDNOTLIVCI

JAKUB SZEDMÁK, fotbal, TJ Sušice, jedna ze základních opor sušického celku v krajském přeboru.

 

DOSPĚLÍ – DRUŽSTVA

OA TJ Sušice, ženy, atletika, 3. místo ve 2. atletické lize žen.

 

TRENÉŘI MLÁDEŽE

PETR KYRÁL, atletika, TJ Sušice, trenér a vedoucí atletické přípravky a mladšího žactva TJ Sušice, ve vícebojích družstev přípravek jsou jeho svěřenci dlouhodobě pátí v kraji.

 

RADEK MOTTL, fotbal, TJ Sušice, působí cca 5 let u žáků v Sušici, člen výboru. Evropy, jeden titul vícemistra Evropy a jeden vícemistra světa asociace WAKO.

 

TRENÉŘI DOSPĚLÝCH

JAN STANĚK, fotbal, TJ Sušice, držitel trenérské licence „A”, trenér A týmu, který je na 2. místě krajského přeboru.  

 

Kompletní seznam nominovaných  najdete ZDE

– red, zdroj: www.klatovsky.denik.cz –

 

 

Ti, kteří v uplynulém roce dosáhli nejvýraznějších sportovních úspěchů a  reprezentovali Sušici ve svém sportu, ať už na domácí či zahraniční scéně,  – NEJLEPŠÍ SPORTOVCI SUŠICKA – budou tradičně také ocenění v rámci 4. Sportovního plesu v Sušici. 

 

 

plakat sportovni ples 2016

 

{jcomments off}

 

 

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu