Soutěž k výročí Karla IV.

sirkus-logo 1 oficial-cmyk

 

Soutěž k 700. výročí narození Karla IV.

 

 

Karel IV.

Římský císař, český, římsko-německý, italský a burgundský král, hrabě lucemburský,

markrabě moravský

 

„Čest králova právo miluje!“

„Královskou důstojnost zdobí, když se vládce víc stará o to, jak se má jeho lid, než o to, jak se má on sám. Neboť král je spjat s lidem, jako duše s tělem.“ (Karel IV) Otec vlasti Veliký státník, hospodář, diplomat, stavitel, mecenáš, vzdělanec, cestovatel, vizionář a křesťan K výročí 700. Narození Karla IV. vyhlašuje pod záštitou starosty města Bc. Petra Mottla SUŠICKÉ KULTURNÍ CENTRUM – SIRKUS, P.O výtvarnou soutěž s názvem:

 

Díky, králi!

 

 

Soutěž je určena především žákům základních škol a studentům středních škol a učilišť.

 

Soutěžit se bude ve dvou kategoriích

1. kategorie     žáci 2. stupně ZŠ a jim odpovídající studenti víceletého gymnázia

2. kategorie     studenti SŠ, SOŠ a SOU.

 

Výtvarná soutěž – forma – volná (malba, kresba, grafika, objekt + fotografie)

 

Pravidla soutěže:

Každé dílo musí být čitelně označeno následujícími údaji:

– jméno a příjmení autora,

– název díla,

– věková kategorie,

– kontakt (pošta, e-mail/ telefon)

– škola, v rámci které dílo vzniklo.

Díla bez těchto údajů nemohou být do soutěže zařazena. Do soutěže je možno zařadit pouze díla, která nebyla dosud oceněna v žádné jiné soutěži. Díla můžete zasílat buď poštou, nebo elektronicky v běžně užívaných formátech.

Obálku označenou heslem “K.IV. 700” zasílejte na adresu: SUŠICKÉ KULTURNÍ CENTRUM – SIRKUS, P.O.Příkopy 178, 342 01 Sušice nebo elektronicky na email: bibzova@kulturasusice.cz do 30. 4. 2016.

Autoři oceněných prací budou o výběru informováni e-mailem do 7. 5. 2015, informace o výsledcích budou rovněž zveřejněny na internetových stránkách Gymnázia Sušice a Sušického kulturního centra, p.o.

Výsledky soutěže budou oficiálně vyhlášeny při slavnostní vernisáži nejlepších prací v Galerii Sirkus 13. května 2015. Oceněno budou 3 nejlepší práce z 1. a 2. kategorie.

Zaslaná díla se nevracejí. Sušické kulturní centrum, p.o. si vyhrazují právo se zaslanými díly volně disponovat (kromě prodeje či jiného zhodnocení) a využít je pro publikační a jiné účely ve sdělovacích prostředcích, vystavovat je apod., vždy však s plným uvedením jména autora. Účastí v soutěži a zasláním soutěžního díla vyjadřuje účastník souhlas s těmito pravidly soutěže. Zároveň vyjadřuje svůj souhlas v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, se zpracováním jím poskytnutých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefon a e-mail pro účely této soutěže.

Organizátor je oprávněn tato pravidla kdykoli změnit. V takovém případě pozbývá účinnosti předcházející znění pravidel a soutěž se řídí změněnými pravidly. Každý soutěžící nebo jeho zákonný zástupce bere na vědomí, že zasláním díla do soutěže projevuje souhlas s těmito podmínkami.

 

————–

Souhlas s uveřejněním osobních dat a prací v rámci literární a výtvarné soutěže

„Díky, králi!“

Dávám souhlas s pravidly soutěže a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů i se zpracováním poskytnutých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefon a e-mail pro účely této soutěže.

Dále poskytuji souhlas s uveřejněním svých prací a jejich využitím pro publikační a jiné účely ve sdělovacích prostředcích, pro výstavní účely apod., vždy však s plným uvedení jména autora.

Písemný souhlas bude přiložen ke každé práci. Za nezletilé souhlas vyplní a podepíše jejich zákonný zástupce.

 

Jméno a příjmení…………………………………………………………………………………………………………………….

 

Adresa …………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Telefon …………………………… E-mail…………………………………………………….

 

V…………………………… dne…………………………………..

 

Podpis …………………………………

 

{jcomments off}