ridic

Vytlačil motorku ze silnice a ujel

Policisté hledají řidiče

 

KLATOVSKO – Ve čtvrtek odpoledne neznámý řidič předjížděl vozidlo u obce Novákovice, způsobil kolizi motorkáře  a z místa odjel. Motocyklista vjel mimo silnici. 

 

       Ve čtvrtek 15. září 2016 okolo 14.50 hodin jel nezjištěný řidič s dosd neznámým vozem po silnici číslo II/191 ve směru od Klatov na Janovice nad Úhlavou. U obce Novákovice začal předjíždět vozidlo jedoucí před ním v době, kdy byl předjížděn motocyklistou značky Yamaha. Řidič motocyklu z důvodu zabránění střetu, vjel vlevo mimo komunikaci do silničního příkopu, ale ke střetu nedošlo.

Řidič s vozidlem odjel z místa dopravní nehody, aniž by se zajímal o osud motorkáře, směrem na Janovice nad Úhlavou. Dvaačtyřicetiletý motocyklista z Nýrska utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice k ošetření.

Dechová zkouška u motocyklisty prokázal anegativní výsledek. Hmotná škoda činí 52 tisíc korun.

      Podezřelé vozidlo mělo být tmavé barvy pravděpodobně v provedení kombi.

     Policisté žádají řidiče uvedeného vozidla a svědky nehody, kteří by o uvedeném incidentu mohli podat další informace, aby se přihlásili na policii. Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

-p cr-